ponedjeljak, 11.06.2007.

Istraživanje - prehrana i govna

Posljednje istraživanje o prehrani govnima pokazuje da su Hrvati ili izbirljivi ili neiskren narod. Naime, od 8000 ispitanika, samo dvije tisuće bi besplatno pojeli komadić vlastitog govneta. Čak 3000 ih je izjavilo da nebi nikada jeli svoja govna a isto toliko smatra da za tako nešto banalno zaslužuju dobiti milijun kuna. Za tisuću kuna svoje govno nitko nebi kušao.

Iz rezultata se vidi da se mnogo sere ali je malo tko spreman pojesti svoja govna i tako stati iza onoga što je izasrao. Rezultate ankete možete vidjeti ovdje, a pozivamo vas i da odgovorite na novu anketu - što jedete da biste se bolje prosrali?

GOVNOJED

- 16:53 - Komentari (7) - Isprintaj - #

srijeda, 06.06.2007.

Znanstvena studija - usporedba učinaka vrsta govana

Ovom studijom je obrađena tema učinka različitih vrsta govana na područje kojim se govno kreće prilikom bijega u prirodu.

Specimen 1 - Tvrdo govno
Tvrdo govno prilikom prolaska kroz čmar stvara vrlo čudan osjet. Teško ga je istisnuti, ali u isto vrijeme to pričinja ogromno zadovoljstvo. 47% ispitanih tvrdi da istiskivanje tvrdog govna kod njih uzrokuje osjećaj sličan orgazmu. Također, pri istiskivanju tvrdog govna, potreban je minimalan broj listića WC papira za čišćenje nakon nužde. Jedina loša nuspojava koja se manifestira kroz snažnu bol javlja se kod osjetljivih anusa, pogotovo pogođenih hemeroidima.
Ocjena - tvrdo govno donosi puno više pozitivnog nego negativnog, 90:10 za pozitivnu stranu.

Specimen 2 - Meko govno
Meko govno ne pruža gotovo nikakav otpor istiskivanju. Proces je uglavnom bezbolan i zapravo ne pruža niti osjećaj ugode niti osjećaj nelagode. Negativni učinci su ovdje ipak brojniji. Meko govno često zna izaći do pola i na taj nacin zavarati Stvaratelja, koji započne s brisanjem čmara, ali tada shvati da tome nije jos vrijeme. Također, ponajgora nuspojava mekog govna je problematično brisanje. Meko govno se zna, recimo to tako "razmuljati". Brisanje se drastično komplicira, a i financijski izdaci za papir nisu zanemarivi!
Ocjena - 60:40 na negativnu stranu.

Specimen 3 - Proljev
Često proklinjano govno, ono o kojem se ne priča, ono od kojeg se strahuje prilikom polaska na putovanja. Proljev je najnepredvidljiviji i najdivljiji oblik govna. Gotovo ga je nemoguće zadrzati kada krene probijati kroz vrata te je nužno jako brzo potražiti WC. Nastanak mu je također nepredvidljiv te ako je tako grah pao, gotovo ga je nemoguce spriječiti. Jako je često praćen s intenzivnom boli u crijevima, Prilikom praznjenja crijeva cesto dolazi do tzv. "prskanja" koje uzrokuje zagadjivanje cijele skoljke (Nas stalni suradnik, Vladimir, zna nesto vise o tome). Jako cesto prilikom praznjenja dolazi i do pojave orkanskih vjetrova koji u sebi nose cestice proljeva, strucnjaci jos nisu sigurni jeli to pokusaj te vrste govna da se razmnozava na slican nacin kao npr. maslacak. Jedina korisna nuspojava je prestanak strašnih bolova u crijevima koji proljevu prethode (zanemarit cemo srecu i osmjeh na licu koji nastane kad se zamisli izraz lica čistačice javnog WC kad uđe u WC oslikan proljevom op.a. Vladimire, ne smij se).
Ocjena - vrlo mal broj pozitivnih strana nas tjera da omjer bude dominantnih 85:15 za tamnu stranu sile.

Vas PROLJEVČINA

- 18:21 - Komentari (9) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 04.06.2007.

Istraživanje je završeno - Hrvati vole tvrda govna

Anketa postavljena na ovom usranom portalu pokazuje da su tvrda govna, sukladno i navodima iz prijašnjih vijesti - omiljena. Meka govna također dobro prolaze kod nas dok je proljev nešto od čega se u ovoj državi zazire. Razdioba glasova nakon tjedan dana izgleda ovako:

Tvrdo govno: 7000 glasova (70%)
Meko govno: 3000 glasova (30%)
Proljev: 0 glasova (0 %)*


Rezultate ankete možete vidjeti ovdje, a pozivamo vas i da odgovorite na novu anketu - za koliko novca bi pojeli vlastito govno?

GOVNOJED

*glasovi su multiplicirani s 1000 zbog izrazito kvalitetnog i reprezentativnog uzorka

- 10:38 - Komentari (6) - Isprintaj - #