petak, 30.07.2010.

Plinovi i društvo

Protivno uvriježenom vjerovanju, ispuštanje crijevnih plinova u društvenim situacijama ne samo da nije neuljudno, već je često i poželjno. Zamislite da ste na spoju s prekrasnom djevojkom te u jednom trenutku dođe do neugodne tišine. Ukoliko u pravom trenutku ispustite glasan prdež, razgovor i vaš odnos s djevojkom mogu se podići na sasvim novu razinu. Pogledajmo još jedan primjer - u dizalu ste s radnim kolegom, putujete na 14. kat. Ponedjeljak je, obojica ste sumornog raspoloženja - samo jedno ispuštanje gustog crijevnog plina može izmamiti osmjeh na licu vašeg kolege.

No nije sve tako divno i bajno kada pričamo o plinovima. Dok ove društvene trikove možete primjeniti ako se krećete u visokom društvu, većina puka još uvjek zazire od ljudi koji glasno uživaju u javnom prdenju. Kako bi se lakše nosili s takvima, donosimo nekoliko savjeta kako prdnuti a ne biti primjećen. Ove tehnike nastale su u vrijeme japanskiih tihih ubojica - nindži, koji su imali sposobnost neprimjetno se približiti svojoj žrtvi.

Prdenje niz vjetar

Nalazimo li se u blizini jedne ili manjeg broja osoba, neprimjećeno ćemo prdnuti na slijedeći način: oprezno se pomaknemo u odnosu na dotične tako da vjetar puše od njih ka nama. Tako će ispušteni plin iz stražnjice krenuti u smijeru suprotonom od opasnosti i vrlo brzo se disperzirati do neprimjetnosti. Ova taktika je moguća samo ukoliko puše vjetar a vi imate dovoljno manevarskog prostora. Možemo reći samo - dobar prdež bačen u vjetar!

Ukopavanje

'Ukopavanje' je stručni naziv za tehniku neprimjetnog prdenja u zatvorenim prostorima. Kada osjetite plinoviti pritisak u crijevima, pronađite najbližu tapeciranu stolicu ili kauč. Oprez - izbjegavajte namještaj presvučen kožom! Kada ste sjeli, uprite stražnjicom što jače od sjedaću površinu i ispustite vjetar. Isti će lagano proći kroz tapecirung/štof, te se raširiti kroz materijal i tamo ostati duže vrijeme.

Kretanje u koloni

Ukoliko se krećete uskom stazom, hodnikom ili bilo kakvom površinom koja uvjetuje kretanje u koloni, teško je neprimjetno prasnuti. Stoga se pomaknite na začelje kolone, tj. na dio gdje nećete imati prolaznika iza sebe na udaljenosti manjoj od 5 m*. Kada ste se uvjerili da nemate nikoga na putanji smrada, slobodno opalite.
Postoji jedna zamka kod ove tehnike - ponekad prdež slijedi svog vlasnika i nakon što je izašao iz crijeva. Ovaj fenomen se zove 'vjerni prdež'. Kako bi ste izbjegli neugodne situacije zbog vjernog prdeža, nemojte odmah nakon ispuštanja pohitati natrag u društvo, dopustite prdežu da pronađe svoj put.


* Ovaj parametar ovisi u individualnom prdežu, stoga je važno poznavati svoje tijelo za ispravnu primjenu naprednih tehnika.

Za kraj, nekoliko riječi o posebnoj tehnici prdenja koja se nikako ne uklapa u neprimjetnost. Radi se o prdenju 'preko govneta'. Kada se govno nalazi u crijevu te je već spremno za izbacivanje, iskusni govnoljubac će odlagati odlazak do nužnika sve dok se ne pojavi ovaj poseban prdež. Kako je prikazano na infografici niže, plin će na svojoj putanji u potpunosti oplahnuti govno te dobiti puniji i bogatiji smrad.



Ako se ova tehnika još primjeni pod tušem ili u kadi, nastati će nešto zaista posebno. Do slijedećeg čitanja, pozdravlja vas


Govnojed

Istraživanje na kojem se temelji ovaj članak isporučio je P.J. s instituta Ruđer Bošković u Zagrebu.

- 10:30 - Komentari (11) - Isprintaj - #